A legjobb reklámfilm Pécsről

Mi? Még csak nyolcezren látták ezt a youtube-on? A tavaszi pécsi sci-fi fesztivál gigamenő reklámfilmje Emu úr műhelyéből. Ezt kéne tolni EKF-vonalon orrba-szájba a külföldi és hazai tévécsatornák reklámblokkjaiban. Tisztelt EKF-illetékesek! Holnap tessék talicskákban feltolni a pénzt Emu lakásába (szívesen megadom a mobilszámát), és térden állva rimánkodni neki, hogy készítsen még néhány ilyen remekművet. Jönnének ám a japánok.

Frissítés: ezt meg el is felejtettem.

9 hozzászólás a(z) “A legjobb reklámfilm Pécsről” bejegyzéshez

 1. No csak, no csak ! (Vagy én vagyok autodidakta ?- vagy “eltűnt” a http://www.bama.hu főoldaláról a “Gerilla” “logója” ?- vagy mi a neve.) Nem lepne meg, ha többen “átpártoltak” volna ?- (olvasók) ill. az sem lepne meg, ha ez az egész mindenség egy “piár- fogás” (?) lenne ?) – mert pár dologban ez is a bama-ra “hajaz.” Ne, legyen igazam !
  Megjegyzem : tele a You Tube olyan (magánszemélyek által felrakott) anyagokkal, amiket szinte csak véletlenül talál meg az, aki keresgél. Pl. a komlói bányákról, bányabezárásokról is vannak (szerintem) igen értékes anyagok.
  Bocs’,hogy nem egészen a témához tartozó “gondolatok.”

 2. Na, legalább megtudtam, hogy miért NE keressem (- vendégeket vittem oda-) a Tv.toronyban VOLT kiállítást” – pl. dinó, dinó tojás, térképek – és egyéb leírások. ( a presszo mellett volt) – jó kérdés, mi lett a sorsa ?- hol lehet most ?
  ************************************************************************************************************************
  Ha nem is EMU Úr, de (valaki) egy “hozzáértő” egy kicsit “modernizálhatná” (?) pl. az ÚDN online kiadását ?- szerintem annyira “ósdi” – és inkább nem is minősíteném! Talán,- aki rákattan néha – tudja miről beszéltem…
  Szót sem, hogy tele az ÚDN azzal, hogy “kattintson a bama-ra”… na, azt legalább nagyobb betűkkel írják… ill. fotók is vannak benne.

 3. Kimaradt : (más téma kapcsán) tegnap belenéztem pl. a http://www.airport_pecs.hu/ – ba ( ha nem működne, akkor kb. Pogányi repülőtér) – hát… az sem egy “nagy durranás!” – ( ha má’ nem nagyon van “légi közlekedés” – legalább a honlap lehetne kissé “frissebb?” – (pl. a honlap alján, az ajánlott pécsi “látványosságok” – és egyebek )

 4. [ Bocs' "Peti bácsi" - egy másik hozzászólásban megadtam a választ ! - talán mert demokrácia van ( állítólag) - vagy azért írok,mert : csak ! :-) Viszont az egér (maus) nálad van... :-)
  Örültem a "frissítésnek!"
  Írtam ezt is máshol : megjelent az UNIV Pécs 150. száma (benne nyereményjáték!...) - annak hátoldalán van 6x7 db. fotó - (név nélkül) - esetleg EMU köztük van ? -

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>